Europ Assistance

  Ons engagement

infos 1 infos 1

Overal ter wereld

Honderdduizenden partners 24u/24 klaar om in actie te schieten

Europ Assistance is dicht bij u aanwezig dankzij haar uitgebreid plaatselijk netwerk en haar call center dat in Brussel (Oudergem) gevestigd is. Maar Europ Assistance is ook aanwezig overal ter wereld dankzij een sterke internationale verankering en haar professionele correspondenten en partners die elk moment klaarstaan om alle nodige middelen in te zetten om u zo spoedig mogelijk te helpen.

infos 1 infos 1

Als eerste aan uw zijde

Bijstand: ons beroep sinds meer dan een halve eeuw

Dankzij een ervaring van meer dan 50 jaar kunt u bij Europ Assistance rekenen op een volledige bescherming wanneer u op reis gaat. Wij bieden u ook mobiliteitsoplossingen op maat en bijstandsformules die aan uw dagelijkse behoeftes beantwoorden. Voor ons is bijstand immers geen belofte, maar een echt beroep.

infos 1 infos 1

Een gepersonaliseerde oplossing

U staat in het middelpunt van onze bezorgdheid

Doorwinterde en professionele medewerkers staan klaar om naar uw probleem te luisteren en uw bezorgdheden te delen, en maken zich sterk om u een gepersonaliseerde oplossing te bieden.

infos 1 infos 1

Bescherming binnen de 24u

Betaal vandaag online, wij beschermen u vanaf morgen

Uw online onderschrijving verzekert u een persoonlijke bescherming vanaf de dag volgend op uw betaling. Vanaf dan kunt u rekenen op onze knowhow en volop genieten van een zorgeloos gevoel.